Manoi har uppskattat efter att veta att varna någon är sant.

Manoi Udorn har avslöjat sitt sinne för att acceptera att alla gånger han alltid har bra en att varna honom att om hans par som slåss på Lumphinee boxing stadium, de inte kan vara vinnaren för säker. Alltså, han vet att det är faktumet.

Manoi Udorn eller big boss av S. Rickard har avslöjat hans sinne efter Yodbuadang har förlorat noter till Pomphet Singbansrang på den sista matchen i Suek Kertphet. Dessutom, han har aldrig kallat för domstolen att det är bra som alltid Varna honom alla gånger om detta ämne, och nu vet han detta faktum.

Manoi sade att det är i faktumet som historien att en har varnat mig efter han har märkt för flera gånger. Men har han aldrig talat i detta ämne för någon när tiden liksom sin förlora känslan efter sin par en har förlorat spelet utan rättvisa. Likaså kan hans par och han bevisa deras prestanda för alla om deras uppriktiga och ärlighet att göra allt för denna boxning cirkel. Alltså, han kan prova hans bäst att utföra sin uppgift utan att sluta, så Muay Thai fans av S. Rickard kan känna sig bekväm.

Leave a Reply