Bjuda in boxare att kämpa på Max Muai Thai program.

Nong Phet eller Arsira Toachareonsuk eller av styrelsen för Max Muai Thai har valt alla thailändska och utländska boxare att bekämpa denna söndag i 21: a februari 2016 att greppa silver mästaren bälte på 75 kg. Dessutom finns det trångt av utmärkt boxarna att gå med i denna match mycket.

För Max Muai Thai på Max Muai Thai Stadium Pattaya i Thailand, nu har setup till förmån för fans Muay Thai med höga betyg. Dessutom kan det skapa det goda arbetet till svar för behovet av Muay Thai fans kontinuerligt på denna söndag 21 februari 2016. Likaså, Nong Phet eller Arsira Taochareonsuk eller av styrelsen för Max Muai Thai har gjort listan över 6 par boxare; nämligen, den första en att förstå mästaren bälte i 75 kg. eller Aekkaphob Dr Tan, fighter från Thailand att slåss med Ramee Waketoll (Sasiphraphayim) följande med den andra ett eller Danaelker (S. Kaewsuek) från Nya Zeeland att slåss med Millard Farsad från Australien att greppa silver mästaren bälte i 75 kg. som den mästare en inklusive av en annan 4 par sådana, som Phetdam T. Pran 49 från Thailand att slåss med Phon Lukha Nikiara (Sitmonchai) från Italien, Sangchan Sorsor Nawaten från Thailand att slåss med Chris Accellson (Talingngam Muai Thai) från Sverige efter av den andra eller Onemario Chuanmartin (Kaewsamrit) från Spanien och Phetpattaya Ch. Chanathip att slåss med Jack Maxwan från Österrike.

Leave a Reply